Noodverlichting led 31 x 35 x 23cm

 • Noodverlichting led  31 x 35 x 23cm
 • Noodverlichting led  31 x 35 x 23cm
 • Noodverlichting led  31 x 35 x 23cm

Noodverlichting led 31 x 35 x 23cm
Compleet met 4 stickers

Noodverlichtingsarmatuur OTG-FF-6

Dit armarmatuur is voorzien van 16 SMD LEDs.
Het armatuur is breed toepasbaar door de handige 90 graden draaihoek. U kunt door de draaihoek het armatuur zowel aan het plafond als aan de muur monteren.
Het noodverlichtingsarmatuur is in te zetten als vluchtwegaanduiding verlichting

Artikelcode: PD-OTG-FF-6
32.50
Kortingsschema:
 • 1 =  32.50
 • 10 =  30.50
 • 20 =  29.75
 • 30 =  28.95

Vluchtweg-aanduiding of pictogramverlichting

Door de handige 90 graden draaihoek is dit noodverlichting led armatuur voor wandmontage en plafondmontage te gebruiken. Bovendien wordt dit noodverlichting led erg gewaardeerd door architecten en designers vanwege het strakke uiterlijk.
Met een brandtijd van 3 uur heeft u zeer lang licht bij spanningsuitval. In Nederland is de eis voor deze autonomie tijd 1 uur (conform NEN-EN 1838)
Dit armatuur is van beide kanten zichtbaar. Als u bijvoorbeeld wilt dat klanten vanaf de ene kant naar links lopen dan doet u aan de ene kant een plaat met de pijl naar links en aan de andere kant de plaat met de pijl naar rechts.
Naast de bijgeleverde 4 stickers  vindt u nog een witte plaat die als achterkant dient van een ander pictogram dit in de situaties als u aan een kant een sticker toepast


 • Vluchtweg-aanduiding verlichting
Dit zijn de noodverlichting led armaturen voorzien van een pictogram, deze armaturen moeten continu branden en gaan dus bij spanningsuitval branden op de ingebouwde accu.
Deze noodverlichting led worden dus aangesloten op de "continu stand" in het armatuur. Wilt u de accu testen? druk op de test knop en het armatuur brand dan op de accu

 • Algemen Tips
 1. Hang een brandblusser nabij de vluchtwegverlichting zodat deze in het donker makkelijk te vinden is
 2. U bent verplicht om jaarlijks de noodverlichting te testen, in het kort: brand het armatuur tijdens de test en brand deze minimaal 1 uur. Noteer dit in een logboek en bewaar hem in de meterkast of laagspanningsruimte
 3. Zijn er bouwkundige wijzigingen geweest? pas anders de noodverichting aan
 4. Sluit de noodverlichting aan op de verlichtingsgroep en niet op een wcd groep, dan gaat deze ook echt branden als de reguliere verlichting uitvalt.
 5. Indien u rechtdoor loopt plaatst u de sticker met de pijl omhoog
 6. Voordat u het pictogram op het armatuur plakt kunt u het beste eerst een sopje maken waarmee u de kap van het armatuur inzeept. Als u vervolgens het pictogram op het armatuur plakt dan kunt u gemakkelijk de luchtbubbels onder de sticker gladstrijken

Eigenschappen
> Nominale spanning: 220/240V AC 50/60Hz
> Lamptype: 16 LEDs 3W
> Lichtopbrengst: 26 meter kijkafstand
> Afmetingen: 307 x 35 x 232 mm (LxBxH)
> Batterij: Ni-Cd 3,6V 1500mAh
> Laadtijd: 24 uur (eerst lading 36 uur)
> Extra: product wordt geleverd inclusief 4 pictogrammen